Email: info@hokeypokeykids.nl          Tel.: 06 488 11 407
wie
hoe
waar
prijs
wat
home


In overleg kan er altijd een nieuwe groep starten.HokeyPokeykids geeft les op diverse lokaties,
in de regio Deventer, Lochem en Zutphen.

Dit gebeurt bij mensen thuis, op scholen, BSO's of online.
In verband met onze verhuizing naar China zochten wij contact met Barbara van Hokeypokeykids.
Barbara was in alle opzichten de juiste persoon voor onze situatie. Behalve dat ze de kinderen een individueel lespakket bood, had ze ook al ruime ervaring met expat kinderen en kon ze ook de kinderen mentaal voorbereiden op onderwijs in een nieuwe taal in een ander land. Ook kon ze met ze praten over de “grote” verhuizing.
Ze was zeer flexibel en heeft behalve bij ons thuis ook onderwijs kunnen geven op de Nederlandse school van de kinderen. Ze had kennis van het niveau van de toetsen die ze moesten ondergaan op hun nieuwe school en heeft daarmee de kinderen goed kunnen voorbereiden. Na ca.40 lesuren was het resultaat dat het Engelse niveau van ons oudste kind door de Internationale school goed genoeg werd gevonden om direct en zonder extra ondersteuning te beginnen met haar schooljaar. Onze jongste had voldoende basis opgebouwd om zich comfortabel te voelen in een Engelstalige leeromgeving.
Barbara heeft in korte tijd een goede band met de kinderen opgebouwd, waardoor de kinderen graag wilden leren en elke les altijd met plezier ingingen. We kunnen Hokeypokeykids aanbevelen.   Vivi-Ann Sigernes